Süper Anne efsane değil, gerçek

Sep 06, 2011 - 15 Yorum

Flaş flaş. Senelerdir dilden dile dolaşan, “yok böyle birşey, efsane bu” denilen, bazıları tarafından görüldüğü iddia edilip yıllardır kanıtlanamayan gerçeği açıklıyoruz.

Süper Anne efsane değil, gerçek.

Görgü tanığı Pratik Anne, “İddialar doğru. Süper Anne bugün bizim evdeydi. Daha evvel de bir süre kardeşimin evinde görüldü” dedi. Sabah kızı ve damadı ile beraber torunlarını okula bıraktıktan sonra 10 gibi eve gelen, sonra “ben size birkaç birşey yapayım da bırakayım” diye alışverişe çıkan Süper Anne, saat 2’de evine ve kocasına kavuşmak üzere uçağa binmek için evden çıkmadan evvel arkasında, üzerimde talimatları ile beraber tam 9 çeşit hazır yemek bıraktı. Arkasında bıraktığı izler fotoğraflarla belgelendi.

Şoka girmeyen Pratik Anne, verdiği demeçte “Süper anne yine uçmuş. Akşam yemeği hazır nasıl olsa. Ben de çamaşırları halledeyim diye makinaya davrandım. 3 sepet çamaşırı yıkanmış bulduğumda neredeyse ağlayacaktım” dedi. 15 saat sürecek yolculuk üstü 4 saatte bu kadar işin nasıl yapıldığını hala bir türlü çözemeyen Pratik Anne, yetkililerden “zaman kayması” olup olmadığını araştırmalarını talep edeceklerini belirtti.

Süper annenin 8 ay boyunca 3 torununa bakmakla kalmayıp 4 adet yetişkin!!! çocuğun da peşini topladığı açıklandı.

Uzun zamandır “Süper Anne” diye birşey yoktur diye iddia eden bilim adamları, türünün nadir örneklerinden olan Süper Annenin varlığını kanıtlayan belgeleri ve kendisini görünce, geride kalan annelere psikolojik destek sağlamak için ünlü psikologlarla geniş kapsamlı bir çalışma başlatacaklarını belirttiler.

———————————————————-

Canım annem,
İnşallah yolculuğun kolay ve rahat geçmiştir. Babişkoyla salimen kavuşmuşsunuzdur.
Merak etme. Ben yemekleri kaldırdım. Geri kalan çamaşırları hallettim. Hatta oğlanın öğle yemeği için kabak içinden mücver bile yaptım.
Sağlıcakla kal.

 


Etiketler:

«       |       »




"Süper Anne efsane değil, gerçek" için 15 Yorum yapılmış.

  1. Ipek says:

    Oh wow, super anne supermis gercekten, neler basarmis oyle! Fotografi gorunce birkac tencere turk yemegi yapasim geldi 🙂 Afiyet olsun! 🙂

  2. meral says:

    söz konusu anneler olunca ben artık şaşırmıyorum 🙂

  3. hill says:

    tebessümle okudum. dimi beni de hep şaşırtır annem.evde yiyecek bişi yoktur ama bi bakarsın yarım saatte mükellef bi sofra kurmuş:D sihirliler kesinlikle elleri annelerin:)

  4. sevgi says:

    maşallah subanallah.. yok yok ne varsa bu eski kadınlarda var valla.. enerji en yüksek seviyede seyrediyor.. onlar doğal biz hormonlu besleniyoruz o yüzden mi ki ( nasıl bahane ama)

  5. selcen says:

    bir süper anne de ben gördüm bayramdan önce. Nasılsa ertesi gün gidecek vakit yok yapmaya kalkışmaz diye “annem gelse de perdeleri yıkasak diye düşünmüştüm” cümlesini ağzımdan kaçırmış bulundum. Sabah 9 civarı kalktığımızda annemi perdeleri ütülerken buldum. Ne zaman yıkadı, naptı anlayamadan olan oldu :O

  6. bilge says:

    Harika…Süper…Kıskandım valla…Bizim eve uzun bir süre süper anne uğrayamayacak 🙁 Sen, senin süper annenin hazırladığı şu resimdeki pratik ve hayat kurtarırıcı, her çalışan annenin buzluğunda olması gereken şeyleri bir ayrıntılı yazsan da biz de yapsak. (yani ben onların öyle şeyler olduğunu hayal ettim, inşallah öyledir, şu aralar çok ihtiyacım var :)*))

  7. Deli Anne says:

    Ay benim gözlerim doldu Pratik Annem.. Maşallah Süper Anneye.. kesinlikle Süper.. Ve kesinlikle sen de çok şanslı bir evlatsın.. belki de layıksın da ondan.. Sevgiler:)

    • Pratik Anne says:

      Allah basimizdan eksik etmesin. Maasallah gercekten. Cok tesekkurler. Insallah layik olabiliyorumdur.

  8. erkipek says:

    şimdi anlaşıldı pratik anne nasıl bu kadar pratik. genlerinde var. bu onun kanında var. böyle bir süper anneden böyle bir pratik anne.

  9. Bizim jenerasyonumuzdan da böyle Süper Anneler çıkar mı acaba? Anneanne/babaanne olunca 🙂

  10. NESLiNAME says:

    Hangi anne süper degilki benim annemde süperin süperi 🙂

  11. ben ne zaman annem gibi olacağım acaba? çok merak ediyorum. Acaba kızım da kendini benim gibi şanslı hissedecek mi annesi hususunda??

  12. SüperAnne’nin pratik yemek tüyolarını almaktansa, böyle bir anne ve kadın olmanın yollarına dair ipuçlarını öğrenmek isterim:) Büyük ihtimal doğuştandır ama di mi? Yetenek öğrenilmez çünkü:)

  13. durums says:

    Yazı ve fotoğraf harika olmuş.Benimde daha fazla kanıt toplamam lazım bende ‘süper anne’den 2 tane var 😉

Trackbacks/Pingbacks

  1. “Anne Dostu Toplum”dan ne anlıyorsunuz? | Pratik Anne
  2. Doğumgünü Sofrası – Kımılnaz 4 | Pratik Anne

Bir Yorum Yazın