LEGO kitapçıklarını düzenleme

Dec 02, 2012 - 5 Yorum

LEGO parçalarının yarattığı dağınıklığına bulduğum çözümü “LEGO dağınıklığına çözüm” yazımda paylaşmıştım. LEGO hem oğlumun, hem kızımın en çok sevdiği, en çok oynadıkları ve zaman geçirdikleri oyun olduğu için sağdan soldan aldığımız ve hediye gelen LEGO’ların sadece parçlarını düzenlemek ve saklamak değil, yapım aşamalarını gösteren talimat kitapçıkları da başımıza dert olmaya başlamıştı.
Sonunda tüm kitapçıkları, okul başlarken ucuzluktan aldığım plastik föylere tek tek koyup, onları da plastik dosyaya yerleştirdim. “Kitapçık kayboldu”, sayfası yırtıldı” derdi ortadan kalkar artık inşallah. Bulması da daha kolay olur.

Bu dosya LEGO parçalarının durduğu kutunun içinde duruyor.

Bu da ilginizi çekebilir:  Kartondan Oyuncak - Zımpara Kağıdı Harfler

Etiketler: ,
Kategoriler: Oyun

Benzer Yazılar:
  • Oyuncak bebeğin tiftik olmuş saçlarını düzeltme
  • Çocuklara günlük program
  • Çocuklar için resimli listeler
  • Farklı bir hediye – Özelleştirilmiş Resimli Kitaplar
  • Albüm çalışmalarım vaaar

  • «       |       »




    "LEGO kitapçıklarını düzenleme" için 5 Yorum yapılmış.

    1. Merhaba,
      Çok iyi fikir, ben de ne yapsam diye düşünüyordum. Lego oyuncakları nasıl istiflediniz? parça büyüklüklerine göre mi, yoksa temalrına göre mi?
      İyi bir hafta geçirmenizi dilerim.

    2. Ashley says:

      :))) Şu an evde 13kilo 600 gram lego koleksiyonum var.İşler büyüdüğünde bu dosyalama yöntemide yetmiyor ve kitapcıklarıda legoların türüne göre oluşturmaya baslıyorsunuz :))) Lego Technic, Lego star wars Lego Built etc 😀 Bol şans

    3. rose says:

      Burcu bizde kitapciklari kaybettigimizde legonun internet sitesindeki sayfadan elektronik takip ediyoruz.ama senin gibi bende bir dosyaya olanlari koymaliyim.Ya peki kucucuk parcalari nasil duzenliyorsunuz cok zor oluyor bulmak

    Bir Yorum Yazın

    designed by GeCe for personal use of Pratik Anne