Girişimci Anneler – Iraz Toros Suman

Jul 29, 2011 - 0 Yorum

Iraz’ı şahsen tanımasam da ezelden beri tanıyormuşum gibi hissettiğim blogcu arkadaşlarımdan biridir. Oğlu Rüzgar için başlattığı Renkler, Şarkılar, Buralar, Oralar, Rüzgar.. ve malesef benim çok severek takip ettiğim ama artık guncellemediği  Okumalar, Yazmalar, Cogalmalar… bloglarının sahibesidir kendisi.

Bunun yanında Montessori Eğitimi grubu ilk kurulduğunda devamlı katkısı olan grup üyelerindendi. Psikoloji eğitimi sayesinde bilirkişi olarak çok faydalandığımız geri bildirimleri olmuştur.

Kendi işine önce Iraz’ın oyun grupları başladı küçük küçük. Montessori sisteminin de yasımalarının olduğu oyun gruplarına bir süre sonra çocuk merkezli aile danışmanlığı hizmetleri de eklendi. Aile içi iletişim kapsamında, Pozitif Disiplin, Tuvalet Eğitimi, Çocuklarda Yaratıcılık, Özgüven, Özgürlük & Sınırlar ve Anaokulu Seçimi konularında seminerler vermeye başladı.

Oyun grupları devam ederken, eşi Turgut Suman işin içine biraz müzik kattı ve Turgut Suman’ la Ritm Atölyesi ortaya çıktı. Böyle böyle daha neler çıkacak derken en sonunda Iraz kendi atölyesini kurdu ve yakında yerleşeceği bu atölyede Ağustos ayının ilk haftasında çok kapsamlı bir Oyun Grubu, yaz okulu programına başlayacak.

Oyun Grubu, yaz okulu programına detaylı göz atmanızı tavsiye ederim. 3-6 yaş arası çocuklar için her hafta değişik amacı ve müzik içeriği olan gayet kapsamlı ve eğlenceli bir program.

Daha yok mu başka marifetleri, derseniz önümüzdeki yıl meşhur ilk “Veli İnisiyatifi Okulu” olan Küçük Kara Balık Çocuk Evi‘nde hem bir veli hem de bir psikolog olarak bulunacak.

Iraz ve eşinden daha ne gibi güzel ve faydalı marifetler çıkacak merakla izlemedeyiz.

Iraz Toros Suman‘ın Oyun Grupları, Aile Danışmanlığı veya Aile içi iletişim seminerlerinden faydalanmak isterseniz aşağıda iletişim bilgilerini bulabilirsiniz.

Iraz Toros Suman,Uzman Psikolog
Çocuk Merkezli Aile Danismanligi
Suadiye Mahallesi, Öğretmen Hayrullah Sokak, No 8
Suadiye/ Kadıköy
Istanbul
0 216 410 21 30
Websitesi: www.iraztoros.com
Oyun Grubu: Iraz’ in Oyun Gruplari
E-mail: iraztoros@yahoo.com
Blog:www.ruzgarestiustume.blogspot.com

Bu da ilginizi çekebilir:  Emzirme macerasının sonu

Etiketler: , ,

Benzer Yazılar:
  • Gelinin Türkçesi Projesi / Turkish of the Bride Project
  • Girişimci Anneler – Anneysen.com
  • Girişimci Anneler – Girişimci Anne.com
  • Girişimci Anneler – Çocuk Odasına Resimler
  • Girişimci anneler

  • «       |       »




    Bir Yorum Yazın

    designed by GeCe for personal use of Pratik Anne