Natural Active’den Pratik Anne okurlarına yeni yıl indirimi

Dec 03, 2010 - 1 Yorum
Natural Active in doğal ve muhteşem kokulu sabunları ile ilgili yazımı hatırlıyor musunuz Duymadıysanız geri dönüp şu yazımı hemen okumanızı tavsiye ederim.

Natural Active‘den okurlarıma yine güzel kokulu bir yeni yıl hediyesi var.

Natural Active‘deki alışverişinizi tamamlamadan evvel “Kupon kodunuz varsa, aşağıya giriniz:” yazan yere “pratikanne” yazarsanız 31 Aralık 2010, cumaya kadar %10 ürün indirimle doğal ve nefis kokulu sabunlarınızı alabilirsiniz.


Etiketler:
Kategoriler: Tanıtım/Hediye

«       |       »




"Natural Active’den Pratik Anne okurlarına yeni yıl indirimi" için 1 Yorum yapılmış.

  1. BAŞAK says:

    Merhaba Pratik Anne,

    Sık sık takip ediyorum blogunuzu bir süredir.:) Çok keyifli ve bilgilendirici yazılarınız gerçekten de…

    Ben Ankara’da yaşıyorum, aslında iç mimarım ama öteden beri kozmetiğe olan ilgimden dolayı Estetisyen ve Güzellik Uzmanlığı sertifikamı da aldım ve yaklaşık bir hafta önce Ankara’da Gordıon Avm’de bir doğal sabun ve kozmetik cornerı açtım.(NATURA CORNER)
    Konuyu size aktarmamım sebebi ise Natural Active ürünlerinin Ankara bayiliğini almış olmam! Natural Active ürünlerini kullanmış, beğenmiş ve blogunuzda yer vermiş olmanız dolayısı ile belirtmek istedim. Ankaralı Pratik Anne okurlarına duyurmak isterseniz memnun olurum. Firmanın Sahibi Derya Hanım ve Coşkun Bey de benim teyzem ve eniştemin çok eski dostlarıdır. Datçaya gitiğimde tanışmıştım kendileri ile, şimdi de beraber çalışıyoruz.:) İnşallah Ankara’da yaygınlaştırırız bu güzel ürünlerin satışını.
    Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dilerim.
    Başak KILCI PARLAR

    facebook/Natura Corner olarak ekleyebilirsiniz beni ve Ankaralı okurlarınız da isterlerse oradan ulaşabilirler bana.:)

Bir Yorum Yazın