Anahtarlarınızı kolayca bulabilmek için

Sep 28, 2011 - 2 Yorum

Siz de anahtarlarınızı evde ve çantanızın içinde kaybedip, alelacele, eliniz kolunuz dolu evden çıkarken veya eve girerken bulamamakan muzdaripseniz size iki pratik çözümüm var.

Birincisi bu ufak askılık. Ben bunu Avon kataloğundan almıştım. Kapı koluna veya kapı yanında portmantoya asılabilirsiniz. Eve girerken içine elimdeki anahtarları, özellikle araba anahtarlarını atıyorum. Evden çıkarken de hemen orada hazır oluyor. Buna aynı zamanda evde çıkarken unutulmaması gereken ufak tefek dokümanları koyuyorum.

İkincisi de, bu çantamın kenarındaki anahtar takılabilen askılı kancalar. Biri kısa, biri uzun. Ev anahtarım hep kısa kancaya takılı. Kapıyı kilitleyip içeri atıyorum. Eve gelince hop çıkarıp kapıyı açıyorum. Çanta omuzuma yakın olduğundan kapı kilidine yakın oluyor.

Başka bir çantamın önünnde böyle küçük bir çantacık var ama anahtarı oradan çıkarıp, tekrar içine koyması daha zor. En azından iki el lazım. Diğerinde tek elle çıkar, aç, kapa tek hamlede halloluyor. Bu arada çantaların içinde veya önünde cep telefonu gözü artık standart oldu. Çantanın dibinde hazine aramaktan bir nebze daha kolay.

Çantanızda  bu kancalardan hali hazırda yoksa, anahtarlarınıza uzun saplı bir anahtarlık alıp çantanızın sapına takabilirsiniz. Veya kendiniz evde çantanıza kumaş veya kurdele ile uzantı yapıp, dikebilirsiniz.


Etiketler: ,
Kategoriler: Evim

«       |       »




"Anahtarlarınızı kolayca bulabilmek için" için 2 Yorum yapılmış.

  1. muko says:

    merhaba
    gerçekten hoş ve pratik bir çözüm

    sevgiler

  2. Şenay says:

    Kesınlıkle cok pratık 🙂

Bir Yorum Yazın