Parents Dergisinde “En Pratik Blog”

Sep 17, 2012 - 6 Yorum

Parents dergisi, Haziran ayı sayısında yayınladığı “En İyi Anne, Bebek ve Çocuk Blogları” yazısında PratikAnne.com’u “En Pratik Blog” olarak seçmiş. Yurtdışında yaşadığımdan dolayı haberim olmayan bu güzel yazıdan beni sağolsun En Pozitif Blogcu Blogcu Anne haberdar etti.

Parents dergisi ekibine çok çok teşekkür ediyorum. Blogculuk hayatım neredeyse 7 seneye yaklaşıyor. PratikAnne.com gerçekten severek yaptığım ve hatta bağımlısı olduğum hobim. Blogda paylaştığım tecrübelerim, okuduklarım, öğrendiklerim ve yarattıklarımla tüm anne adaylarının, annelerin ve babaların hayatını kolaylaştırmak bana büyük mutluluk veriyor. Sadece pratiklik, kestirme yollar ve yeni metodlar değil, anneliğin bütün zorlukları ve günümüzün toplu yaşamının bütün saçmalıkları arasında bir nebze olsun olumlu bakış acısı, rahat bir nefes, sıcak bir gülümseme ve bir tutam iç ferahlığı sunmaya çalışıyorum.

Blogum sadece benden okuyuculara birşeyler öğretme veya verme kanalı da değil. Ben de okurlarımdan, blogdaşlarımdan çok şeyler öğreniyorum. Hic aklıma gelmeyen konulara dikkat etmeye, farklı bakış açısı ile yaklaşmaya başlıyorum. Evet, itiraf ediyorum, bunu blogda yazsam ne güzel olur diye kalkıştığım projeler de var. Veya blogun gazı ile girişip de meşgul olduğumdan yazamadığım ama yaptığım projeler de. Yani blogum beni belki blog olmasa yapmayacağım güzel şeyler yapmaya da teşvik ediyor.

Öte yandan kendime veya eşime ayırabileceğim vakitten de yedi Pratikanne.com. O beni zorlamadı tabi, ben yazıp durdum. Dolayısı ile siz okurlarımdan güzel yorumlar geldikçe ve Parents dergisinin bu yazısı gibi yazıları gördükçe, “Galiba iyi bir iş yapıyorum. Dengeyi kaçırmadığım sürece, değiyor.” diyorum.

Bu macerada bana eşlik ettiğiniz için teşekkür ederim. Her zaman dediğim gibi, “Sağlık yerindeyse, herşeyin bir kolayı ve çözümü vardır”

Bu da ilginizi çekebilir:  Okul zilinin çalmasına 1 kala

Etiketler:
Kategoriler: Pratik Anne'den

Benzer Yazılar:
  • PratikAnne.com Anne Bebek Dergisi Ağustos sayısında

  • «       |       »




    "Parents Dergisinde “En Pratik Blog”" için 6 Yorum yapılmış.

    1. nimet says:

      asıl biz size teşekkür ederiz hayatımızı kolaylaştırdığınız için iyiki varsınız

    2. yeliz says:

      Harika:) tebrikler, çok da güzel yazmışlar, doğru yazmışlar hakkında.

    3. reyhane says:

      Ne güzel, tebrikler..

    4. Ben kendi adıma teşekkür ederim güzel bilgiler, paylaşımlar için 🙂

    5. Evren says:

      Heeey, ne guzel bir haber bu! Tebrikler, cok sevindim 🙂

    Bir Yorum Yazın

    designed by GeCe for personal use of Pratik Anne