Girişimci Anneler – Kapbula

Oct 23, 2010 - 0 Yorum

Kapbula “organik şeyler” mağazası. Yine bebişine hamileyken, çalıştığı maaşlı işinin ötesinde farklı ve ihtiyaç olan alanda birşeyler yaratmak ve üretmek isteyen bir annenin yarattığı marka. Akabinde 3 tane de mağaza açmış.

Kapbula‘nın tüm ürünleri sertifikalı organik. Ürünler Türk malı. Ayrıca Kapbula’nın kurucusu Tuba Hanım üretimden satışa kadar tüm tedarik aşamasında “Adil Ticaret” uygulamanmasına yani emeği geçen her hakkının almasına ve sosyal güvencelerinin sağlanmasına çok dikkat ediyor.

Hem internette hem mağazalarda alabileceğiniz ürünler sadece bebek giysisi ile sınırlı değil. Tekstil kategorisinde Prematüre bebek ürünlerinden 10 yaşındaki çocuğa kadar birçok giyim ürünü, anne gecelikleri ve nevresimler mevcut. Kızlar ve erkekler için yumuşak ayakkabılar da bulabilirsiniz. Ekolojik temizlik malzemeleri ve organik kozmetikler dışında bir de oturak ve mama sandalyesi gibi ev gereçleri de mevcut.

Kapbula‘nın websitesinde organik tekstil ve organik sertifikası ile ilgili detaylı bilgiler mevcut.

10-31 Aralık tarihleri arasında Kapbula‘nın Kanserli Çocuklara Umut Vakfı ile birlikte gerçekleştirecekleri sosyal sorumluluk projesine de dikkat çekmek isterim.

Yazımı bitirirken muhtemelen merak ettiğiniz bir konuya da açıklama getireyim. Kapbula‘nın anlamı, Tuba Hanım’ın oğlunun bebek dilinde Kaplumbağa.

EKOID Dergisinde Kapbula hakkında çıkan yazı

Kapbula’nın kurucusu ve sahibi Tuba Hanım’ın blogu

Kapbula Mağazaları (Mohini – City’s – Forum)


Etiketler: ,

«       |       »




Bir Yorum Yazın