Girişimci Anneler – Baby Needs ve Oyalama Kağıdı

Oct 02, 2010 - 4 Yorum


Çalışan Anne’nin Anne Günlüğünü blog halinden hatırlayanlar vardır belki aranızda. Ben kendisi ile iki sene evvel Baby Needs dükkanını yeni açtığı dönemde tanımıştım. Kendisi oğlunun doğumundan sonra Türkiye’ye ilk kez yumuşak tabanlı ayakkabıları (Bobux) ithal etmiş, sonra kaliteli çorap üretim işine girmiş, sonra da dükkanını açmıştı.

Çalışan Anne’nin Baby Needs için özel olarak TottiKids markası altında ürettirdiği çorap ve battaniyelerin kalitesini yere göğe koyamam. Neredeyse 3 sene evvel Totti battaniyesi yazımda beğendiğimi belirttiğim polar battaniye o kadar kullanmaya ve yıkamaya rağmen hala ilk günkü kalitesi ile duruyor.

Çocuklarımın bebekliklerinden beri yumuşak tabanlı ayakkabı takıntım olduğu için (kendim de dahil olmak üzere) Bobux ayakkabılarını da çocuklarınız sıralamaya başladıktan sonra kesinlikle tavsiye ederim. Hatta daha öncesinde ayaktan zor çıktığı için, çorapların üstüne giydirip, yavrularla çorap giydir, çıkar çekişmesini ortadan kaldırabilirsiniz.


Çalışan Anne enerjisi ve fikirleri bitmeyen müteşebbis kadın olarak, bir de Türkiye’de yaşayan ebeveynlerin çoğununun bildiği ve kullandığı Oyalama kağıdı sitesini kurdu. Oyalama Kağıdı çocuklu aileler için sosyal rehberden öte bir kaynak. Aktivite, eğitim, sanat, seyahat ve alışveriş ile ilgili birçok referans ve tavsiye mevcut. Ayrıca forum sayfasında ebeveynler görüşlerini paylaşıyorlar.


Etiketler: ,

«       |       »




"Girişimci Anneler – Baby Needs ve Oyalama Kağıdı" için 4 Yorum yapılmış.

  1. Haydi mutfağa says:

    önerileriniz için sağolun
    sevgiler

  2. Calisan Anne says:

    Sevgili Pratik Anne, Bu kadar güzel övgülerin için çok teşekkürler, ne mutlu bana ki, senin gibi 10 parmağında 40 marifet bir anne tarafından bu güzel sözlere layık görülüyorum. Çok teşekkürler & Sevgiler, Çalışan Anne

  3. Ozge says:

    partikanne sana bir sorum var, biz de amerika'da yasiyoruz.
    kipircan evde corapla mi geziyor? ayagina baska birsey giyiyor mu? yeni tasindigimiz yerde yerler parke, hali var ama corpla ya da ciplak dolasmasin istiyorum. Tavsiyen var mi? 9-10 numara giyiyor Derin. tesekkurler!

  4. anne müdürü says:

    baby needs i şaşkınbakkaldaki mağazasının olduğu günlerden beri biliyordum:) çok tatlı, çok yardımcı bir bayan..ayakkabıları ve çorapları ise bir harika
    kullanan birisi olarak ben de tavsiye ederim.

Bir Yorum Yazın

designed by GeCe for personal use of Pratik Anne