Girişimci Anneler – Kidomino

Sep 18, 2010 - 2 Yorum

Dünkü yazımda kendi işini kuran annelerin, işlerinde başarısının işverenlere örnek olması gerektiğini yazmıştım. Bugün de madem öyle, anne olduktan sonra kendi işini kuran müteşebbis kadınlarla ilgili yazayım dedim. Bu yazı ile girişimci ruhunuzda bir kıvılcım parlar veya “işte ben bunu ürünü veya hizmeti arıyordum, sağolasın Pratik Anne” dersiniz, orası size kalmış.

Kidomino‘nun sahibi benim hemşerim sayılır. Tam biz Şikago’da tanıştık ki, onlar Türkiye’ye kesin dönüş yaptılar. İstanbul’da Kidomino‘yu kurdu, ki bayağı oldu. Sonra İsimetiketleri.com‘u açtılar.

Kidomino isme özel işlenmiş ürünler yapıyor. Günlük ev eşyalarından, dekorasyon malzemelerine, hediyelik eşyalardan, okul eşyalarına çeşit çeşit ürün var. İster katalogdan seçebiliyorsunuz, ister kendi yaratıcılığınızı konuşturabiliyorsunuz. Ürünler sadece çocuklar veya anne babalar için de değil. Aile, akraba ve arkadaşlarınıza özel isim veya espirili işlemeli hediyeler yaptırabilirsiniz.

Kidomino’nun yeni blogunda çok güzel fikir örnekleri de mevcut. TV programlarından videolarda da ürünleri detaylı görebilirsiniz.


İsimetiketleri.com ise çok elzem bir ihtiyaca hizmet ediyor. Çocukların eşyalarının karışmaması için etiketlemeye. Kıyafetler için ister ütü ile yapışan, ister dikilebilen isimli etiketler var. Okul eşyaları için yapışkan etiketleri toptan sipariş verebilirsiniz. Bu yapışkan etiketleri ayrıca çocuğunuzun özel ihtiyaçlarının unutulmaması amacı ile de kullanabilirsiniz. İsimetiketlerini.com un yapamadığı tek şey çocuklarınıza eşyalarını unutmamalarını hatırlatmak.


Etiketler: ,

«       |       »




"Girişimci Anneler – Kidomino" için 2 Yorum yapılmış.

  1. Cansu says:

    Merhaba
    Önerileriniz için çok teşekkürler.. Oyun grubuna devam eden oğlum için sürekli yedek eşya bulunduruyorum okulda.Bu yüzden bu güzel etiketler çok işime yarayacak.Bu sabah sipariş verdim bile..
    Ayrıca mekanlarında çok güzel hediye seçenekleri ve fikirler vardı.
    Tekrar Teşekkürler

  2. Pratik Anne says:

    Cansu Hanim,
    Cok sevindim isinize yaradigina. Isim etiketleri hakiakten cok elzem bir ihtiyac okullu cocuklar icin.

Bir Yorum Yazın

designed by GeCe for personal use of Pratik Anne