İnişe geçiyoruz

May 08, 2010 - 8 Yorum


23 Nisan 2010 hayatımın en kilolu günü olarak tarihe geçsin. Sözüm ona 3 hafta balık / salata yedim. Artık stresten ve oturmaktan nasıl bir birikim olmuşsa 3 haftada 6 lb biriktirmişim. 3 gün üstüste tartıldım. Baktım hala aynı. Haftabaşı spora başladım. Bahçeydi, uçurtmaydı derken geçen haftasonu itibari ile 5 lb gitmişti.

Sonuçta yaz üstü klasik “hadi sağlıklı olalım” moduna girdim. Çok uzun süredir açlık içeren diyetler yapmıyorum. “Sağlıklı ve makul ye, bol bol spor yap” yarıyor bana ancak. Bu yolda tek başıma koşmam zor.

İlham Kaynağı
Yardımcı kuvvetler
Motorize spor desteği: Kıpırcan
Spor hayatıma renk katsın diye aldığım 5 parmak koşu ayakkabılarım (yukarıdaki resim)

Geçen hafta tohumlarını ektiğim ve hemen başvermiş olan organik karışık salatalar (lettuce)

Faydalı literatür (İlla okumam lazım)

Havalar da güzel nasıl olsa. Açık hava, bol güneş varken şiş kebaplardan kurtulalım artık.

Dip not: Hesabınızı tutturabiliyorsanız çocuğunuzu Nisan – Eylül arası doğurmaya bakın. Doğumdan sonra kilo vermesi daha kolay oluyor. Yoksa ertesi bahara 🙂


Etiketler: , ,
Kategoriler: Güzellik, Sağlık

«       |       »




"İnişe geçiyoruz" için 8 Yorum yapılmış.

  1. Açalya says:

    ayakların çok çirkinmiş kız! :o)))

    ha gayret vericez şu kiloları hepimiz.

  2. banu says:

    ben de senden ilhamlansam fena olmayacak… bu arada ayakkabılara bayıldım

  3. Eko Anne says:

    İnşallah ben de doğumdan sonra bu sefer eski kilom dönücem.. Şimdiden çok istekliyim.. Sen ver de okuyup gaza geleyim..

  4. Ada says:

    Sevgili Pratik Anne;

    Gördüğüm kadarıyla aradığınız o beş parmak spor ayakkabılardan bulmuşsunuz! Ne güzel! Ben de sizin vasıtanızla öğrenmiş oldum böylece. Burada havalar iyi, ancak Göteborg bu, ne olacağı belli olmaz 🙂 Annemler hiçbir problem olmadan havayoluyla geldiler, o nedenle Göteborg'ta günlerce mahsur kalmak sizin bahtsızlığınız 🙁 Gezdik tozduk, sizinle yürüdüğümüz yerlerde yürüdük. 1 hafta önce de hala oldum! :)) New York'lu abiden değil, diğer abimin bir kızı oldu. Artık bebek eksikliğini bizim aile doldurdu.

    Size sevgiler, taze bir blogçu olarak bloğunuzu takip ediyorum efendim.

    N

  5. Açalya says:

    kızım dün gece yorum yazdıktan sonra kendimi bu ayakkabıları Googlarken buldum, yeni çıkacak olan 8. modeli çok hoşuma gitti, alsam, fitnısta giysem diye hülyalara daldım.

  6. Pratik Anne says:

    Acalya,
    Cirkin, mirkin (bana gore degil ya) bu cicilerin yuzu suyu hurmetine kosuyorum, sen ona bak. Ayrica parmaklarimi actigi icin ayaklarim cok rahatliyor kostuktan sonra. Bir sure evde de dolastim. Hatta eve classic modelden alsam mi diye kasiniyorum simdi. Evde yalinayak dolasmayi seviyorsan ve yalinayak hissiyle hafifce fitnis yapmaktan zevk alacagini dusunuyorsan, go for it. ((Kanina boyle girerler adamin. heheheh)

    Eko Anne,
    Insallah. Ben 2.5 sene saldim. Cok uzun oldu bu. kipircan'dan sonra hemencecik ermistim. Mayis'ta dogunca butun yazi parkta gecirdik tabi.

    Sevgili Banu,
    sen benden ilham al, bana gaz ver. karsilikli gazlasarak verecegiz bu kilolari.

    Ada,
    Blog dunyasina hos gelmissin. Sana e-mail atmistim. annenlerin sag salim gelip donmesine cok sevindim. Yeni dogan bebis icin de ailenize kucak dolusu sevgiler. Darisi buyuk abinin basina. Bizim ekip 1. sinde tekrar Goteborg'da olacka ama ben bu sefer gitmiyorum 🙂 Baska bir sekide gorusmek uzere.

  7. Pratik Anne says:

    Acalya,
    Sana tavsiye. Once bunlari satan bir dukkana git. Ayagini olctur ve dene. Sonra gel internetten istedigin model ve renkten al. Ben oyle yaptim. Magazada sadece siyah vardi. Interneteki renkler ve modeller super.

  8. Açalya says:

    kizim latife ettik beee, ay peki bayildim ayaklarina :o)
    Boyle coraplar vardi eskiden hatirlar misin? kesinlikle deneyecegim bu ayakkabilari, degisik ayakkabi hastasiyim ben.Sagol.

Bir Yorum Yazın