Beğendiğim Avon Ürünleri – Gözaltı morlukları için öneriler

Nov 25, 2009 - 1 Yorum

Annelerin yüzleri ile en büyük dertlerinden biri herhalde gözaltı morluklarıdır. Benim bu morluklardan oldum olası var. Hem çok açık tenliyim, hem de ırsi. Dolayısı ile morlukları geçirecek krem arayışı ile kapatıcı denemelerim oldukça çok.

Beğendiğim birkaç Avon ürünü ile beraber, kullanıp da memnun kalmadığım bir üründen bahsedeceğim.

Amerika içinde Avon’dan alışveriş etmek isterseniz Benim sanal dükkanımdan alışveriş edebilirsiniz. Chicago dışındaysanız bile direct delivery seçeneği ile siparişiniz kapınıza en geç 3-4 günde teslim ediliyor. Bedava shipping kodu için pratikanne@gmail.com a mail atın. Avon satmak isterseniz de pratikanne@gmail.com a mail atarak bilgi alabilirsiniz.

Kapatıcılar

Smooth Minerals Concealer Ben çok uzun zamandır makyaj temeli olarak mineral pudrayı tercih ediyorum. Hiçbir zaman sıvı veya krem fondötenleri rahatlıkla kullanamamışımdır. Muhtemelen beceremediğimden. Bu yüzden Bare Minerals çıktığında herhalde ilk deneyip alanlardan biri de benim. Göz altımdaki morlukları kapamak için de bile mineral pudra kullanıyordum.

Elimdeki Bare Minerals bitince Avon’un o sıralarda yeni çıkan mineral makyajına geçtim. Açıkçası ilk seriden çok memnun kalmadım ama şimdi birşeyleri yenilediler galiba, daha iyi.

En son ise mineral serisinin ayrı bir smooth mineral concealer yani kapatıcı pudrası çıktı. Hemen denemek için iki farklı renk ve özel fırçasını (Ergonomic Concealer Brush) aldım. Ve kesinlikle tam puan verdim.

Bence mineral pudra ciltte çok doğal gözüküyor. Rengini de iyi tutturursanız, gözünüzün altna sıva çekmiş, veya gece uzun farları yakmış gibi durmuyorsunuz. Hiç makyaj yapmamış olsam veya daha evvel bahsettiğm Magix Tinted face perfector ı sürüp çıkmış olam bile yüzümün geri kalanı ile uyum sağlıyor.

Look Alert Eye Brightener
Bunu birkaç müşteri aldıktan sonra denemeye karar verdim. Dediğim gibi sıvılı şeyleri hem ben doğru düzgün uygulamayı beceremiyorum, hem de pudra daha doğal hissi veriyor. Keza bunu da ilk açıp sürdüğümde birden fazla kapatıcı geldi sanırım, bulandım. Sonra birkaç kere daha denedim ve o ilk başta bolca çıkan kısmı temizleyince, birkaç denemeden sonra hiç iz kalmadan ve sıvanmış görüntüsü vermeden sürebildim. Oldukça güzel. Üzerine yüzüme sürdüğüm pudradan da dokundurunca photoshop yapmış kadar oldum.

Günlük ve şipşak kullanımda belki tercih etmem ama özel bir yere çıkarken tam makyaj yapıyorsam önce bunu kullanırım.

Adının eye brightener olduğuna bakmayın, cildinizle uyumlu tonlarda renkleri var. Sadece bir adet “illuminating pearl” tonu var. O daha bir parlak hava veriyor herhalde.

Göz Kremi

ANEW FORCE EXTRA Eye Cream
Avon’un en sinir olduğum yönü, tam çok beğendiğim bir ürün buluyorum, birden ortadan kalkıyor. Bu da şimdilik ortalıklarda yok, inşallah geri döner birkaç katalog sonra.

Bu da yine bir müşterim alınca farkettiğim ürünlerden. Elimdeki normal göz kremi bitince kullanmaya başladım. Kremin özelliği kırışıklıkları engellemesinin yanı sıra göz altı morluklarını hedeflemesi. Şimdiye kadar Avon un göz kremleri arasında kullandığım ve işe yaradığını hissettiğim (ve gördüğüm) en iyi krem. Allahtan elimde bir kutu daha yedek var.

Beğenmediğim Avon ürünü ise bu konuda hiç bir işe yaramayan Avon Solutions Lighten Up Plus Eye Cream. İki tüp kullandım. Morluklara zerre kadar etkisi olmadı. Halbuki Force Extra bence hem gözaltının gerginleşmeside hem de morluğun azalmasında etkisi oldu.

Diğer cilt bakımı ve makyaj ürünlerine ve kullanıcıların yorumlarına Avon Skincare ve Avon Make-up bölümünden bakabilirsiniz. Amerika içinde Avon’dan alışveriş etmek isterseniz Benim sanal dükkanımdan alışveriş edebilirsiniz. Kayıt olduğunuzda temsilcinizin (representative) ben olduğumdan emin olun. Sorularınız için pratikanne@gmail.com a mail atmaktan çekinmeyin.


Etiketler: , ,
Kategoriler: Güzellik

«       |       »




"Beğendiğim Avon Ürünleri – Gözaltı morlukları için öneriler" için 1 Yorum yapılmış.

  1. eda aydın says:

    avon ürünleri ve gratis ürünleri çok güzel..

Bir Yorum Yazın