Haberler ve hediyeler

Jun 23, 2009 - 4 Yorum
(Şekil 3a)

Birinci haber 160 tane izleyicim olmuş. Google Reader’da 245 kayıtlı takipçi gözüküyor (160 ı Google Friend Connectten) Kendi kişisel blogum olmadığı için kendi keyfim için yazıyorum diyemeyeceğim. Ben elbette severek yazıyorum ama, daha çok paylaşma amaçlı yazıyorum. Birilerine bir faydası olur, bir işi kolaylar da çocuğu ile daha fazla başbaşa kalır, gece kesintisiz bir uyku çeker diye.

Ufak bir teşekkür bab’ında Google Friend Connect’teki okuyucularımdan 3. kişiye ufak birer hediye göndermek istiyorum. O yüzden Random.org daki tam sayı üreticisi ile bir çekiliş yaptım. (Şekil 3a)

85. 124. 160. izleyiciler

Ece’nin Annesi Mummy

Nehir’in Annesi Meltem

ÇiğdemAgalar

pratikanne@gmail.com a e-mail atarsanız sizlere ufak birer sürprizim olacak. Bu böyle habersiz oldu.

Takipte olan herkese çok teşekkürler.

Bunun dışında madde madde kişisel haberler:

1. İşe geri döndüm. Eski işimde yeni bir proje başladı. Ben de er ya da geç bir vakit işe geri dönmek durumunda kalacağım için evden çalışma fırsatı kapıma gelmişken tepmedim, tepemedim.

2. Ben işe geri döndüğüm için yeni bakıcı aramaları başladık. Buradayken annem bakıyordu hepimize de, annem cuma dönünce mecburen bakıcı bulmak durumunda kaldık. Ama bu sefer bakıcı bulma tecrübem bayağı sıkıntılı geçti. Bir ay evvelinden aramaya başladığım halde bakıcıyı pazar buldum, pazartesi başladı. O kadar sıkıştık yani. Çok münasebetsiz insana denk geldim bu sefer. İnşallah bu işe aldığımız dendiği gibi iyi çıkar. Geç oldu ama güçlük çıkarmaz inşallah.

3. Bizim bodrum katını, yani çocukların oyun odasını yine su bastı. Zaten şehri toptan su bastı da bizim bodrum da nasibini aldı. O kadar paralar verip pompa taktırmıştık. Fakat bu sefer Chicago’ya 1961 den beri bir günde düşen rekor yağış başımıza düşünce mahallecek battık. Sistem yağan suyu kaldıramamış, geri tepti. Bütün bunlar bir de annemin yola çıkacapı gün oldu. Dolu bile yağdı yani. Öyle inanılmaz bir gündü Alt kat yine savaş alanı gibi. Allahtan hava sıcak, arka bahçeye oyun alanı kurduk.

4. Son iki hafta evveline kadar burada havalar pek bir soğuktu. Bu sene erkenden fide versin diye diktiğim tohumlarım nedense geçen seneki kadar kuvvetli değildiler. Bir kısmı kuvvetlenemeden telef oldu. Bir kısmını tekrar tohumdan diktim toprağa. Neyse şimdi bayağı bir fide var. Yağmurları yediler. Bu hafta güneşi de alırlar. Büyüsünler artık. Temmuz geldi. Mahsülün M si yok ortada.

5. Oğluşu yakınımızdaki şehir parklarından birinde bir yaz kampına yazdırdık. 4-5 yaş çocukları için Playcamp. Parkta beyzbol sahası, kapalı basket sahası, yepyeni bir oyun alanı ve yuva sınıfı var. Hava ve çocuklar müsaitse bütün gün çocukları koşturuyorlar. Sabah 10 ile öğleden sonra 2 arası. Bugün kendisini almaya gittiğimde çok yorgunum diye oradan oraya devriliyordu. Sıcaktan börtmüş yazık.

Özellike Kıpırcan için bir sürü değişiklik üstüste geldi. Bu yüzden arada yine ibresi şaşıyor. 🙂


Etiketler:

«       |       »




"Haberler ve hediyeler" için 4 Yorum yapılmış.

  1. Nilgun says:

    merhaba burcu,
    bende de bir haber var, bu haber sonrasında senden çok ama çok faydalanmam lazım.
    yakında iki çocuk anası olacağım bu genç yaşında 🙂

  2. Pratik Anne says:

    Nilgun,

    (birkac Nilgun var bildigim, hangisi oldugunuzu cikaramadim ama) Cok tebrik ederim. Sana kolay bir hamilelik diliyorum.

  3. * YeLiZ * says:

    Sicaktan bortmus 🙂 Cok guldum
    Kolay gelsin sana pratik ve yogun anne
    Bu arada izleyicilerin 160'i gecmis bile 🙂

  4. meltem says:

    seni tebrik ederim burdaki nehirin annesi meltem benim sanırım değil mi?
    ay çok heyecanlandım:)
    şimdi ne yapmam gerekiyor acaba:)

Bir Yorum Yazın