Frullati Cafe ve Restoran

May 29, 2011 - 0 Yorum

2 haftalık kısa Türkiye tatilimizin sonuna geldik ve siz bu yazıyı okurken biz okyanusun öte tarafındaki evimize dönüyor olacağız.  Gezdik, gördük, görüştük ve görüşebildiklerimizle hasret giderdik. Ama herşeyden çok bol bol yedik.

Bu yeme içmelerden en beğendiklerimden biri eşimin ailesinin evine çok yakın olan ve ev yemekleri yapan Frullati Cafe ve Restorandı. Frullati Cafe hergün taze değişik ev yemekleri çıkaran, hem cafeye gelenlere hem de ev ve işyerlerine yemek servisi olan bir restoran. Yemeklerin gerçekten taze ev yemeği olduğunu sipariş verdiğiniz yemeğin ocağın üstündeki tencereden size servis edilmesinden anlıyorsunuz.

Frullati‘de bir gün Mantı ve başka bir gün çok methini duyduğum Analı Kızlı yemeklerini denedim. İkisi de birbirinden lezzetliydi. Çocuklar mantıya bayıldı, Kıpırcan hala sayıklıyor. Babam sebzeli tavuklu börek yedi. Ben de ucundan tattım,  o da çok lezizdi. Gittiğimiz günlerde ayrıca yaprak sarma, ıspanak, nohut yemeği gibi alternatifler de vardı.

Fenerbahçe civarına gelip de ailece güzel bir yemek için Frullati’ye uğramanızı tavsiye ederim. Hele hele hem dışarıda yiyelim, hem çocuklar ve bizim için sağlıklı seçenekler olsun, hem de çocuğumuzla rahat edelim diyorsanız burası tam size göre. Eve veya işyerinize neler sipariş verebilirsiniz, görmeniz için de menü burada.

Ek not olarak restoranın Blogcu Anne Elif’in annesi Nurten Hanım ve babasının olduğunu belirtmek isterim. Hem anne, hem de kayınvalide tarafından çok hamarat bir aileye sahip olan Blogcu Anne‘nin böyle bir ortamda azimle verdiği kiloları ayrıca takdir etmek gerekiyor.

Frullati Cafe & Rest.
Kalamış Fener Caddesi, Doğa Apt. No: 92/A
Fenerbahçe, Kadıköy
Tel: 0 (216) 330 25 26 (pbx)
Fax: 0 (216) 330 23 47
gununmenusu@frullatievyemekleri.com


Etiketler: , , , ,

«       |       »




Bir Yorum Yazın