Kurutulmuş Çiçek Defteri

Jul 06, 2010 - 6 Yorum

Aşağıdaki defterleri görünce çocuklarla kurutulmuş çiçek defteri yapmak geldi aklıma. Etrafta o kadar güzel çiçekler var ki. Bir de kokanların kokusunu saklayabilsek. (parfümler??)

Gördüğümüz güzel çiçeklerden birer örnek alıp, herkesin defterine koyuyoruz. İyice kuruduklarında üzerlerine şeffaf paket bantı yapıştıracağım sabitlemek için. İnşallah bozulmaz.


Belki çiçek kurutmak ve saklamak için başka bir defter daha uygundur ama bunlar da çok hoşuma gitti. Family Dollar’da tanesi $1 dı.


Etiketler:
Kategoriler: Oyun, Sanat

«       |       »




"Kurutulmuş Çiçek Defteri" için 6 Yorum yapılmış.

  1. karabidikim says:

    Bozulacağını sanmam benim 4 yıldır kurumuş çiçeklerim günlüğümde duruyor.Çok güzel bir faaliyet olmuş.

  2. Berceste says:

    Ilkokul ogretmenim yapraklar hakkinda boyle bir calisma yaptirmisti. Sekillerine gore, ozelliklerine gore siniflama da yapmistik. Belki de ilk ciceklere olan askim o zaman baslamistir kim bilir? Cocukla yapilabilecek en guzel calismalarin basinda bence bu.

  3. Cocukla Cocuk says:

    Kızım yaprak topladı dün parkta koleksiyon yapacakmış, kurutalım kitap arasında dedim ben de çok hoşuna gitti fikir.

  4. ipek says:

    çiçek koleksiyonumu yapmamda çok yardımcı oldu.

  5. elf says:

    merhabalar,

    çok keyifli ve öğretici,mevsim sonbahar dökülen yapraklardan bir defter de ben yapmak istiyorum,isimlerini öğrenip yazarak.fakat deftere ne ile yapıştırmalıyım,uhu gibi bir yapıştırıcı ile yapraklar sayfada sabit kalır mı dökülür mü,yapıştırma konusunda ne tavsiye edersiniz?

Bir Yorum Yazın