Girişimci Anneler – MiniMui ve MaxiMui

Nov 18, 2011 - 0 Yorum

Dijital Pazarlama konusunda uzman olan Aslıhan Hanım da çocukları doğduktan sonra uzman olduğu konu ile annelik tecrübelerini harmanlayıp yeni bir çocuk, yani kendi işini doğuran girişimci annelerden. Anne adayları ve annelerle tecrübeleri paylaşmak amacıyla yola çıkılan MiniMui‘nin aylık dergi olarak ilk sayısı Ağustos 2009’da çıktı.

MiniMui‘yi ilk dijital ebeveyn dergisi olarak çıktığı günlerinden biliyorum. Başta Aslıhan Hanım olmak üzere anneler tarafından hazırlanan bir dijital dergi olarak çıkmıştı. Sadece annelerin tecrübeleri ve uzmanların makaleleri değil, sayfalarının içinde video röportajlar içeren bir dergiydi. Oldukça interaktifti.

Dergideki yazı ve videoların yani sıra derginin bir parçası olarak, her ay annelere, babalara veya çocuklara özel ve orijinal bir ürün, uygun fiyata sunuluyordu. İlk başta ayın fırsatı olarak başlayan bu fikir, MiniMui aylık dergi halinden, su andaki günlük güncellenen formatına dönünce, MaxiMui adı altında kendi evine çıktı. Hem de eski halinden daha gelişmiş olarak.

Aslıhan Hanım ve ekibi MaxiMui‘yi, ‘MiniMui annelerine maksimum avantaj sunan bir platform olmalı’ fikrinden yola çıkılarak kurmuşlar. MaxiMui’de kaliteli ve uygun fiyata, başka kampanya sitelerinde bir onda bir bunda görünmeyen ürünler bulmak ve sunmak için çok çalışıyorlar. Farklı olarak öne çıkan en önemli özelliği ise, el emeği yapan ve hatta bununla ailesine gelir yaratmaya çalışan kadınlara da destek olmaları. Kendi modellerini ürettiriyor, veya onların kendi tasarımlarını satışa sunarak onlara yepyeni pazarlar sağlamış oluyorlar. MaxiMui bu yönüyle çok kısa süre içinde birçok kadına fayda sağlamış. Bu kanalı geliştirerek ve genişledikçe desteklerini çoğaltarak devam ettirmeyi amaçlıyorlar.

 

Haftada 2 kez değişen ürünler, fiyatları %90’a varan indirimlerle bulunabiliyor. Bu sürekli değişen ürünlerden, www.maximui.com‘ya abone olarak haberdar olabilirsiniz.

MaxiMui’nin bir de Happy Hour / Mutlu Saat uygulaması var. Zaman zaman sadece Twitter takipçilerine duyurulan saat aralığında, seçilen bir üründe gerçekten çılgın bir indirim oluyor ve bu indirim sadece 1 saat sürüyor. Bu indirimleri @_maximui‘den takip edebilirsiniz.

MiniMui Facebok Sayfası
MaxiMui Facebook Sayfası


Etiketler:

«       |       »




Bir Yorum Yazın