Atta çantanızda neler var?

Jan 20, 2010 - 11 Yorum

Bir dönem “çantanızda ne var?” mimi dolanıyordu bloglar aleminde. Ben de şimdi “atta çantanızda ne var?” mimi başlatayım. Bizim veletler artık büyüdüğü için (nisbeten) uzun mesafeli yerlere büyük atta çantası alıyoruz, kısa mesafelere ben bazı ana maddeleri el çantama atıyorum öyle çıkıyoruz. Bu yüzden iki versiyon mevcut.

Yukarıda görülen Avon’dan Butler Basics Organizer Çantam. Günlük el çantam. Evet itiraf ediyorum, çantaya üstten bakınca her zaman böyle bomboş değil. Ama dibindeki gözlere en elzem şeyleri yerleştiriyorum ve elimi attığımda bakmadan bir kerede buluyorum. Çok memnunum, bu çanta geldiğinden beri her yere aynı siyah çantayla gider oldum. Allahtan eli ayağı düzgün, kaliteli bir çanta.

Bu çantada benim günlük eşyaların yanında restoranlardan kalan pastel boyalar, atıştırmalıklar, kuru mendil, el dezenfektanı, iki araba ve hem benim not almak için kullandığım, hem de gerektiğinde çocukların karalamak için kullandığı not defterim var. Muhakkak fotoğraf makinem, sesli kitap dolu iPod um ve de resimde gözükmeyen okuduğum bir kitabım yanımda olur. Uzun yol atta çantasını yanımıza almıyorsak ıslak mendil kabı ile tuvalet adaptörünü de bu çantaya atıp çıkıyorum.

Uzun yol atta çantamız Skip Hop marka. En sevdiğim yönü bebek arabasının kollarına takılabilen kemerleri olması. En rahatsız edici yönü ise biraz dar gibi ama aslında ağzının dar olması içinden eşya düşmesini de engelliyor. Bir dönem çok daha şişkindi, zor sığışıyorduk. Şimdi idare ediyor.

İçindekiler:
İlk yardım malzemeleri, burun mendili ve bazen ilaç, su kapları, atıştırmalıklar, Kımılnaz için kavanoz mama, oyuncaklar, tuvalet adaptörü, Kımılnaz için her ihtimale karşı yedek bez, iki parça yedek kıyafet, ıslak bez için plastik kap var, onu doldurup duruyoruz.

Bu da ilginizi çekebilir:  Girişimci Anneler - Sanal Bebek Mağazası

Blogcu Anne, Özgür Anne, Açalya, AnneveBebişi, Canıms Yeliz, Ela Selin. Sizin atta çantanızda neler var?


Etiketler: , , , ,
Kategoriler: Seyahat

Benzer Yazılar:
  • Proje 7 – Kanguru / Sling dikme videosu
  • Hastasıyım….
  • Herşeyin başı sağlık
  • Evladiyelik Kanguru Çocuk Taşıyıcısı
  • Akıllı telefonlar için ebeveyn / bebek bakımı uygulamaları (apps)

  • «       |       »




    "Atta çantanızda neler var?" için 11 Yorum yapılmış.

    1. Açalya says:

      Ustteki resimdeki cantan ne kadar duzenli oyle! wow!
      Şey geldi aklima, hani P.or.taka.l aga.ci`nin yazari, buzdolabinin icini fotograflamisti buzdolabinda neler var, onu gostermek icin…tum sebzeler şık kaplarin icine yikanmis, kurulanmis da konmus, yesillikler guzel guzel sarkitilmis kaplardan, tablo gibi bir buzdolabiydi…milletin akli tavana vurmus olmali ki her yorum yazan sormus, `buzolabiniz hep boyle duzenli mi? hayranim size, peki o sebzeleri bozulmadan, torbalara koymadan nasil taze koruyorsunuz?` diye 150 tane yorum almisti ya…(ben de her ayrintisini hatirliyorum oha!)

      aaa dur yarin bir fotograf cekimi yapayim o halde, benimki çerçici dükkanı gibi ama…sagol topu attigin icin :o) rezil olduk anasını satayım :o)))

    2. anne yazar says:

      Amanın tuvalet adaptörüyle de gezmek gerekecek değil mi ? Vay başıma :)))))

    3. * YeLiZ * says:

      Inanirmisin ayni seyi yazmayi ve ayi mimi baslatmayi dusunuyordum..Kalbimiz bir diyorum sana ! 🙂
      Hemen bugun resim cekip kocagagim.
      Bende hala iki canta ile dolananlardanim 🙂

      Sevgiler

    4. Pratik Anne says:

      Acalya'cigim,
      Itiraf ettigim gibi yazimda aslinda cantanin ust kismi boyle duzenli degil. Ama alt kismi hep boyle duzenli. Bu canta ile etimin kaynasma noktasina gelmemin sebebi de bu. Ustunde ivir zivir olsa bile dibinde cuzdanimi, rujumu, fotograf makinami, cebimi pat diye bakmadan bulabiliyorum.
      PA nin fotografini hatirliyorum, yorumlarina dikakt etmemisim.
      Acikcasi ben de buzdolabinin hergun oyle olacagini dusunmemistim ama fotograf cekip cumle aleme yayinliyorsun. Kizin ikram masalarindan siklik akiyor her daim, buzdolabindan da daha azi beklenemezdi.
      Bizim diaper bag de oyleydi, cercici dukkani gibi. O yuzden yere doktum zaten. 🙂

      Anne yazar,
      Kimilnaz der ki: adaptorsuz cikmam abi.

      Yeliz,
      Kalp kalbe karsiymis o zaman, bekliyorum fotolari.

    5. Ozgur says:

      A teşekkür ederim, hemen yazayım:)

    6. ycurl says:

      Katiliyorum cantan gercekten cok duzenli. Benim de cantamda bir suru sey var ama bulabilme konusunda her kadin gibi basarili degilim 🙂 Bu arada Acalya'nin yorumuna takilip su meshur buzdolabi ornegine bakayim dedim. Atlamisim demek ki hayatta oyle buzdolabinin her gun durabilecegine inanmiyorum 🙂 Ama senin cantana inandim cunku cantada bulunan cepler organizeyi iyi sagliyor demek ki! Tuvalet adaptoru ne ola ki diye bakarken bunu da ogrenmis oldum :))

    7. blogcuanne says:

      Amanın! Benim çantamın bu düzenle hiç ama hiiiç alakası yok. Fena yakalandım! Ama yazacağım 🙂

    8. Anonymous says:

      bende acalyann yorumunu okuyunca dondum baktim portakal agacina.40 yorum falanmi ne vardi.yazisinda cok kiskanclik gordum.
      nergis

    9. Açalya says:

      Kiskanilmayacak gibi degil Nergis hanimcigim. Ama zaten o da itiraf etmis, sebzeleri oyle kaplara koymuyorum, torbalarda sakliyorum diye vs. Zaten onun eminim bir yardimcisi vardir buzdolabini duzenli tutmakla gorevli ;o)

    10. ela selin says:

      Ilk firsatta yazacagim sevgili Pratik anne!
      Bizim canta da düzenli degil ama ne yapalim. oldugu kadar…

    11. Anonymous says:

      pratik anne, tebrik ederim duzenin icin.. bende 2 cocuk annesiyim, benim cantamda seninki gibi oldukca duzenli… duzen insanin hayatini kolaylastiriyor…

    Bir Yorum Yazın

    designed by GeCe for personal use of Pratik Anne