Beğendiğim Avon Ürünleri – Kış ve soğuğa karşı cildinizi koruyan ürünler

Oct 20, 2009 - 2 Yorum

Burada sonbahar kısa kesip, kışa çevirmeye başgösterince herkesin sağı solu kurumaya başladı. Herkes AVON’un en iyi el kremi nedir diye sormaya başladı. Bu yüzden kışın soğuğuna, kuruluğuna ve yünlülerincildinizi kuturup kaşıtmasına karşı kullanabileceğiniz en etkili Avon ürünlerini listeliyorum.

Bu ayın Meme Kanseri bilinçlendirme ayı olması nedeniyle “Her ay meme kontrolünüzü yapıyor musunuz?” yazıma da göz atmayı unutmayın.

Amerika içinde Avon’dan alışveriş etmek isterseniz Benim sanal dükkanımdan alışveriş edebilirsiniz. Chicago dışındaysanız bile direct delivery seçeneği ile siparişiniz kapınıza en geç 3-4 günde teslim ediliyor. Bedava shipping kodu için pratikanne@gmail.com a mail atın. Avon satmak isterseniz de pratikanne@gmail.com a mail atarak bilgi alabilirsiniz.

Elleriniz için

AVON BASICS Silicone Glove Hand Cream Avon’un benim bildiğim, denediğim, denettiğim ve beğenilen ve de Avon kullanmış müşterilerin “Aaah evet Silicon Glove!!” diye memnuniyetle bahsettiği el kremidir. Ne suludur, ne vazelin gibi vıcıktır. Tam kıvamındadır. Eli sarar ve korur. Bir mutfakta, bir banyoda bir de çantada bulunur. Kokusu da ayrı bir güzeldir. Bunun bir de ayaklar için kardeşi vardır ki o da aynı kalitededir. Foot Works Invisible Silicone Sock Cream


Moisturizing Bar Soap Kışın ellerinizin çatlamasını önlemek için krem kullanıyorsunuz. Ama anne olarak, hele ki kış günü bu kadar grip yaygarası koparken elinizi kaç kere yıkadığınızı hatırlamıyorsunuz bile. Ne krem kaldı, ne birşey. İşte bu sebeple size Avon ‘un Moisturizing Bar Soap> unu öneriyorum. Bir banyoya, bir mutfağa ve hatta bir de işe. Önce bu gliserinli elleri kurutmayan sabunla güzelce temizlenin, sonra kremlenin. Ellerinizi bütün kış yumuşacık kalacak. Hem de bu sabunla her dakika ellerinizi kremlemeye de gerek kalmayacak. Çok uzun süre dayanıyor. Kesinlikle erimiyor ve kremleşmiyor. Biz doğduğundan beri Kımılnaz’ın poposunu da her alt değiştirmede bu sabunla yıkıyoruz. Şu anda websitesinde yok ama bunun çocuk için olanı, bir de vanilyalısı ve lavantalısı var. pratikanne@gmail.com a yazabilirsiniz.

SKIN SO SOFT Winter Soft with Hydroseal™ Hand Wash Belki toplu ortamlarda herkesin ellediği sabunu ellemek istemiyorsanız. Veya misafirleriniz sıvı sabunu tercih ediyor. Veya bizim gibi mutfakta ellerinizi sıvı sabunla yıkamaya alışmışsınız. Belki de her yerde sıvı sabun kullanıyorsunuz. Bu durumda sizin alacağınız Skin So Soft serisinin Wintersoft with Hydroseal Hand Wash. Ellerinizi kurutmadan yıkayan ve temizleyen bu sıvı sabunun bir de kardeşi var.

O da SKIN SO SOFT Winter Soft with Hydroseal™ Hand Cream. Nemlendiricili ve çatlakları onaran


Naturals Antibacterial Hand Gel Bu kışın vazgeçilmezi. Çanta boyu enfes kokulu, el dezenfektanları.
Fiyatı : 99c
Bu dezenfektanlarla eş kokulu mini el kremlerinden de çantanıza atın. Hem şeftalilisi, hem vanilyalısı çok lezzetli (evet evet lezzetli) kokuyorlar. Kremleri de çok kaliteli.

Dudaklar için

BEYOND COLOR Plumping Lip Conditioner SPF 15 with Double the Retinol den beğendiğim makyaj malzemeleri yazımda bahsetmiştim. Bu ürünün hastasıyım. Kışın dudaklarım çok çatlar ve chap stick kullandıkça kullanmak zorunda kalırım. Chap Sticklerin zaten dudakları geçici olarak rahatlatıp sonra daha beter kurutan bir formülü olduğuna inanıyorum. Bu rujumsu ürün aslında dudakları dolgunlaştırmak için. Ukalalık etmek gibi olmasın, benim dolgunlaştırıcıya ihtiyacım yok. Ama özellikle kışın bu conditioner olmadan yaşayamam. Dudaklar çatlamaya yüz tuttumu sürüyorum hemen. Günde bir kere sürsem yetiyor. Bazen çatlak patlak oldu mu kardeşi lip exfoliator ile temizliyorum.

Vücudunuz için
Kışın vücudumun değişik yerlerinin soğuktan ve yünlü giymekten kurumasını ve kaşınmasını önlemek için Moisture Therapy serisinin İntensive body lotion ve Oatmeal body lotion ını kullanıyorum.

MOISTURE THERAPY Oatmeal Anti-Itch Spray Lotion i de var. Hashimato’nun yan etkisi olarak ürtikerden muzdarip ben için, geçici de olsa bir çare.

Yüzünüz için

Eğer cildiniz kuru ve kışın iyice kötüleşiyorsa AVON un en kuvvetli ve kuru ciltler için nemlendiricisi Solutions a.m./p.m. Maximum Moisture Day Cream SPF 15 and Night Cream i tavsiye ederim. Ben bu serinin normal nemlendiricisini (Solutions a.m./p.m. Total Radiance Day Cream SPF 15 and Night Cream) kullandım ve çok memnun kaldım. Kuru ciltli müşterilerime de Maximum Moisture önerdim. Onların da hepsi alışverişlerinden çok memnun kaldılar.

Diğer AVON ürünlerine ve kullanıcıların yorumlarına Avon e-dükkanımdan bakabilirsiniz. Amerika içinde Avon’dan alışveriş etmek isterseniz Benim sanal dükkanımdan alışveriş edebilirsiniz. Kayıt olduğunuzda temsilcinizin (representative) ben olduğumdan emin olun. Sorularınız için pratikanne@gmail.com a mail atmaktan çekinmeyin.


Etiketler: , ,
Kategoriler: Güzellik

«       |       »




"Beğendiğim Avon Ürünleri – Kış ve soğuğa karşı cildinizi koruyan ürünler" için 2 Yorum yapılmış.

  1. Anonymous says:

    plumping lip conditioner buram buram japon yapıştırıcı kokuyor, süremedim bile.

  2. Pratik Anne says:

    Hay Allah! Benden aldiysaniz yardimci olayim. pratikanne@gmail.com a mail atar misiniz?

Bir Yorum Yazın

designed by GeCe for personal use of Pratik Anne