Beğendiğim Avon Ürünleri – Saç Bakımı

Sep 15, 2009 - 1 Yorum

Amerika içinde Avon’dan alışveriş etmek isterseniz Benim sanal dükkanımdan alışveriş edebilirsiniz. Chicago dışındaysanız bile direct delivery seçeneği ile siparişiniz kapınıza en geç 3-4 günde teslim ediliyor. Bedava shipping kodu için pratikanne@gmail.com a mail atın. Avon satmak isterseniz de pratikanne@gmail.com a mail atarak bilgi alabilirsiniz.

En sevdiğim avon saç bakımı ürünleri:

Şampuanlar

Avon çampuanlarından genel olarak çok memnunum. Benim saçlarım düz ötesi ve kafama yapışmasına sinir oluyorum. Havalı pofuduk dursun istiyorum. Bir de saçlarımı çabuk yağlandırmamaları lazım.
ADVANCE TECHNIQUES Body Building Shampoo ı uzun süredir kullanıyorum ve işe yarayan nadir şampuanlardan biri. Banyodan sonra saçlarım bir güzel kabarıyor ve başka birşey kullanmasam bile 2 gün idare ediyor. Ayrıca kremi de var ama ben kremini kullanmaya gerek görmedim. Zaten saçı kremleme adımı hep lüzumsuz gelmiştir.


ADVANCE TECHNIQUES 2-in-1 Healthy Shine Shampoo & Conditioner Türkiye’de 2si1 arada kremli çampuan kullanmaya alışmış müsteri ve arkadaşlarım hep bunu tercih ettiler ve memnun kaldılar. Annem de bizdeyken bunu kullanıyor ve arada ben de nasipleniyorum. Kolay temizliyor ve çabuk yağlandırmıyor.

Naturals serisinin şampuanları yeni çıktı. Aldım ve eve dönünce kullanmaya başlayacağım bakalım.

Avon Advance Techniques Summer Rescue Sun Dimension Highlight Builder. Bu kremden ilk kez Salıncakta İki Kişi nin blogunda bahsedilmesiyle haberim oldu. Tesadüfki bir katalog sonra inanılmaz bir fiyatla burada da katalogda çıktı. Ben de saçlarıma azıcık ışıltı gelsin diye ne yapsam, bakınıyordum. Ben saçlarımın tamamına kullandım. Yarım ton açtı diyebilirim. Etkisini görmeniz için saçlarınızın en koyu, açık kumral olması lazım. Sarı renkte sıcak, doğal (ash) ve soğuk tonlar vardır. Bende yaptığı etki tatlı, sıcak bir açılma oldu. Gayet doğal duruyordu. Çok memnun kaldım.

Bu da ilginizi çekebilir:  Dekolte kırışıklıklarını önlemek için


mark Mega Volume Root Lifting Spray With Soothing Geranium
Böyle bir ürün tipinden annemle kuaföre gittiğimizde haberim oldu. Onun da derdi sönük saçlar. Kadın kesimden sonra -fön çekmenize gerek yok deyince – root lifting spray kullanınca ilk işim eve gelip online kataloğa bakmam oldu. Hakikaten saçın tamamına sıkmadan saçlarınızın havalı gözükmesini sağlayan parlak bir fikir. Çabuk yağlanma yapmıyor.


ADVANCE TECHNIQUES Pillow Curlers
Bu kıvırma aletleri, bir nevi bigudi, saçlarınızı kendiniz dalgalı yapmak istiyorsanız ve doğal bir görünüm arıyorsanız bence kullanması en rahat buluş. Çok uzun zamandır kullanıyorum. Evlendiğim gün bile saçlarımı bunlarla dalgalı yapmıştım ve sonuç mükemmeldi. Kullanma şekilm: Akşamdan saçlarınımı yıkayıp mousse sürerek kurutuyorum ve nemini alıyorum. Sonra saçlarımı tutam tutam alıp önce kendi etrafında buruyorum. Sonra bu burduğum tutamları bu bigudilere sarıp tutturuyorum. Böyle yatıyorum. Yatarken hiç rahatsızlık vermiyor. Sabahleyin açıp biraz dalgaların gevşemesini bekliyorum. Sonra gerekiyorsa – özel ve güzel bir durumsa – saç spreyi sıkıyorum. Sıkmasam bile dalgalar bir gün güzel duruyorlar ki benim saçım en dalga tutmayan düz saçlardan biridir. Tutamları kalın tutarsam ben daha doğal olduğunu düşünüyorum. Saçlarım uzun olsa bile 10 tanesi bolca yetiyor.


CONAIR® Special Styles 5-in-1 Styling Kit
Yine her işini kendin yap felsefesi altında aldığım bir ürün. Saçlarım düz olduğu için kıvırma aparatlarını kullanıyorum doğal olarak ve çok memnunum. Çocuklar ortalıkta yokken kullanmakta fayda var.


Mark serisinin Curl Goddess ürünleri
Bu ürünleri saçları kıvırcık ve dalgalı olan müşterilerim alıyor ve çok memnunlar. Ben kullanmıyorum ama sevilen ürün olarak yazmak istedim.


ADVANCE TECHNIQUES Grey Root Touch-up
Bu da fikir olarak beğendiğim ve iyi giden diğer bir ürün. Diplerde az biraz beyazlarınız var ise bütün saçı boyamamak için. Veya bir sonraki boyaya biraz daha idare etmek için. Siyah, kahverengi ve sarı renkler mevdut.

Bu da ilginizi çekebilir:  En basit ve kullanışlı kanguru taşıyıcı

Diğer saç bakımı ürünlerine ve kullanıcıların yorumlarına Avon Hair Care bölümünden bakabilirsiniz. Amerika içinde Avon’dan alışveriş etmek isterseniz Benim sanal dükkanımdan alışveriş edebilirsiniz. Kayıt olduğunuzda temsilcinizin (representative) ben olduğumdan emin olun. Sorularınız için pratikanne@gmail.com a mail atmaktan çekinmeyin.


Etiketler: , ,
Kategoriler: Güzellik

Benzer Yazılar:
  • Beğendiğim Avon Ürünleri – Kız çocuklarına bebek
  • Beğendiğim Avon Ürünleri – Kış ve soğuğa karşı cildinizi koruyan ürünler
  • Beğendiğim Avon Ürünleri – Vücut Bakımı
  • Beğendiğim Avon Ürünleri – Ayak Bakımı
  • Beğendiğim Avon Ürünleri – Makyaj

  • «       |       »




    "Beğendiğim Avon Ürünleri – Saç Bakımı" için 1 Yorum yapılmış.

    1. Gemini says:

      Merhaba,

      Ben de cok kullanisli bir sac urununden bahsetmek istedim: Goody'den Spin Pin. Son zamanlarda Amerika'da televizyonda reklamlarini veriyorlardi, ben de aldim, denedim, cok isime yaradi. Linkini asagida gonderiyorum:
      http://www.walgreens.com/store/catalog/Hair-Accessories/Simple-Styles-Brunette-Spin-Hair-Pin/ID=prod6024772-product?V=G&ec=frgl_&ci_src=14110944&ci_sku=sku6023514

      Sevgiler,
      Devrim Akgun
      http://www.mykitchensignatures.blogspot.com

    Bir Yorum Yazın

    designed by GeCe for personal use of Pratik Anne