Begendiğim Avon ürünleri – Cilt Bakımı

Aug 05, 2009 - 6 Yorum

Daha evvel yazılarımdan birinde yazmıştım. Kımılnaz’ın doğumundan sonra tam zamanlı işime bir süre ara verince eve maddi olarak katkıda bulunmak için Amerika’ya geldiğimden beri kullandığım Avon ürünlerinin satış temsilcisi oldum. Avon ürünlerini çok severek kullanıyorum. Katalogları çok hoşuma gidiyor. Sadece makyaj malzemesi değil takı, çocuk hediyeleri gibi bir sürü şey de var.

Avon’un ürünlerinin en beğendiğim yanı çoğunlukla ürün ne yapıyor diyorsa onu hakikaten yapıyor. Bunu üzellikle cilt, vücut ve ayak bakımı ürünlerinde tecrübe ettim.

Amerika içinde Avon’dan alışveriş etmek isterseniz Benim sanal dükkanımdan alışveriş edebilirsiniz. Chicago dışındaysanız bile direct delivery seçeneği ile siparişiniz kapınıza en geç 3-4 günde teslim ediliyor. Bedave shipping kodu için pratikanne@gmail.com a mail atın. Avon satmak isterseniz de pratikanne@gmail.com a mail atarak bilgi alabilirsiniz. Türkiye için www.avon.com.tr adresinden temsilcilere ulaşabilirsiniz. Bildiğim kadarı ile Pinik Kuş un annesi Ayça‘da temsilciydi.

En sevdiğim avon cilt bakım ürünleri:

ANEW ALTERNATIVE Photo-Radiance Treatment SPF 15 AM : Bu ürün benim favorim. Yaşlılık ve hamilelikte çıkan lekelere karşı kesin çözüm. İlk ve ikinci hamileliğimde iki farklı yerde çıkan lekeleri tamamen geçirdi. Tavsiye edip sattığım müşterilerim de çok memnunlar. Tüp çok uzun süe idare ediyor. Ayrıca 15 SPF li olduğu için yaz aylarında lekelerin kararmasını da engelliyor. Çok kafam dağılmamışsa sabah yüzümü yıkadıktan sonra unutmayıp sürdüğüm ilk şey bu kremdir.

ANEW REJUVENATE Revitalizing 2-in-1 Gel Cleanser Ben özellikle yüz temizliğinde illaki exfoliate eden pütürcüklü şeyler seviyorum. Bursa’da büyümüş ve hamamı ve keseyi çok seviyor olmamın da etkisi olabilir. Avon’un cilt temizleyicileri o kadar güzelki. İçindeki pütürcükleri (beads) çoook ince (fine). Cildi haşır huşur hırpalamıyor. Ama her sabah ve her akşam yüzümü yıkadığımda özellikle yağlı olan T bölgemin gerçekten temizlendiğini hissediyorum. Ve üstüne rahatça nemlendiricimi sürüyorum.


ANEW REJUVENATE Day Revitalizing Cream SPF 25
: Sabah uyandığımda eğer çocuklar çok acil beni çağırmıyorsa muhakkak dişlerimi fırçalar, yüzümü yukarıdaki temizleyici ile yıkar, leke kremimi sürer ve üstüne nemlendiricimi sürerim. Sonra lenslerimi takarım, çocukları öyle alırım. Ben nemlendiriciyi kırışıklıkların derdinden ziyade güneş ve dış etkenlerden korumak için kullanıyorum. Çünkü evden çıkarken çocuklara ancak güneş kremi sürüyorum. Kendi yüzüme sürmeyi unutursam istakoza dönüyorum. Bu kremi sabahtan sürünce bu sene hiç öyle bir derdim olmadı. Çok açık tenliyimdir. Hafif buğdaya döndüm ve kaldı. Çok hafif ve cildimi yağlandırmıyor. Bu kremi kullanmazsam cildim gün içi çok çabuk yağlanıyor ve T bölgesinde siyah noktacıklar peydah oluyor. Bu kremden evvel Retroactive serisini kullanıyordum.

Kırışıklıkları da engelliyor diyor, ne ala. O konuda çok belirgin bir derdim olmadığı için kesin birşey diyemiyorum ama annem kullandığı kırışıklık kremlerinden çok memnun. Bir de bölge direktörümüz 55 yaşında. Kaç senedir Avon kullanıyorum dedi. Cildi benimki kadar gergin ve kırışıksız. Genetik de etkilidir eminim ama oldukça etkileyici.

Genelde gece kremleri ile beraber takım olarak kulanıyorum. Gündüzleri çok disiplinli olmakla beraber, bazen gece sürmeyi unutuyorum. Ondan gece kremleri daha geç bitiyor.

Malesef ihtiyacım olan ama düzenli kullanamadığım tek bölge göz altları. Elimde ANEW FORCE EXTRA Eye Cream AM or PM var. Göz altlarındaki morluklara iyi geliyor diyor. Az uykuya rağmen krem göz altındaki morlukları geçirir mi denemem lazım. Ya da erken yatıp uykumu tam almam lazım.

Diğer cilt akımı ürünlerine ve kullanıcıların yorumlarına Avon Skincare bölümünden bakabilirsiniz. Amerika içinde Avon’dan alışveriş etmek isterseniz Benim sanal dükkanımdan alışveriş edebilirsiniz. Kayıt olduğunuzda temsilcinizin (representative) ben olduğumdan emin olun. Sorularınız için pratikanne@gmail.com a mail atmaktan çekinmeyin.


Etiketler: , ,
Kategoriler: Güzellik

«       |       »




"Begendiğim Avon ürünleri – Cilt Bakımı" için 6 Yorum yapılmış.

  1. Anonymous says:

    merhaba
    bende türkiye de avon satış temsilcisiyim. Bir sey sormak ıstıyorum. Daha önceki yıllarda burda CASBAH isimli bir parfüm satıştaydı daha sonra satıştan kaldırıldı. sizin elinizdeki katalog da böyle bir parfüm varmı?
    Teşekkur.

  2. Pratik Anne says:

    Sevgili Adsiz,
    Hayir, Casbah diye bir parfum yok su anda.

  3. ZeyNes says:

    Tam tatil döneminde ben de özellikle güneş ürünlerini merak ediyordum.Çocuklar için olan koruma serisini kullanıyor musun ve memnun musun?

  4. Delfina ; says:

    Kazancın bol olsun sevgili Pratik Anne,ABD'deki bayanlara duyuralım ff de.sevgiler

  5. Pratik Anne says:

    Zeynes,
    Ben genelde vucut icin Avon cocuk gunes kremlerini kullaniyorum. Yuz icin neutrogena'nin ozen yuz stickleri var. Onu kullaniyorum. Bir kere ter ve su ile goze kacip goz yakan gunes kremi ile kotu bir tecrubem oldu ki bu baska bir kremdi. Simdi artik yuz icin cok hassas davraniyorum.
    Delfina,
    Cok sagol. ABD deki bayanlar nerede ff de. bulsam 🙂

  6. Anonymous says:

    merhaba benim cok sevdigim bi parfum vardi adi flower by cynthia rowley burda satistan kaldirilmis acaba orda satisi devam ediyo mu cok merak ettim yanitlarsaniz sevinirim

Bir Yorum Yazın