Pratik Anne babalar gününüzü kutluyor

Jun 21, 2009 - 2 Yorum


Blogda genelde hep herşeyi ben yapıyormuşum gibi yazıyor olabilirim. Aslında her pratik annenin arkasında harika bir baba olduğu gibi bizde de annelerin yanında üç adet baba mevcut. Sizlere onlardan bahsedeyim.

Babişkom: Benim babişkom bir tanedir. Bize kıyamaz. Allahtan vakti zamanında nasıl olduysa bize otorite imajı yaptı da ota .oka bulaşmadan büyüdük. Fakat ben sonradan farketmiştim babamın göründüğü kadar sert olmadığını. Şimdi bir anne olarak düşününce hakikaten onları zor durumda bırakacak şeyler istediğimde, biri “diğeri izin verirse olur” diye beni birbirlerine pasladıklarında en son babamdan olur çıkacağını keşfetmiştim. Ama sonra benim arkamdan endişeden annemin başını yediğini öğrenmem uzun sürmemişti.

Hala en fedakar baba odur. Bize yardım etsin diye aylarca annemi buraya yollayıp kendisi tek başına oturdu. Dün kavuştular birbirlerine neyse.

Babişkom, sen merak etme. Biz çok iyiyiz. Çocuklar yemeklerini yiyorlar. Bu akşam çamaşır bile yıkadık. 🙂 Seni seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Kocacım: Kocacım diye demiyorum harika bir babadır. Kıpırcan’a sorun zaten “Babam” der başka birşey demez. Babanın çocuklar için anneden farklı bir görevi olduğuna ve iyi bir anne kadar iyi bir babanın de çocukların hayatında elzem olduğuna inanıyorum. Allah ağız tadımızı bozmasın.

İkimiz de oturuyoruz kalkıyoruz, çocuklarımız. Başbaşa kalıyoruz, çocuklarımız. Çocuklara düşkünlük konusunda benden zerre kadar geride kalmaz. İşe gittiği için baba daha kıymetli tabi. İşten gelince bir sevinç gösterileri oluyor ki, hayretlere şayan. Benim de evde dura dura yüzüm eskidi sanırım. O kadar yorgunluktan sonra durmaz oturmaz çocuklarla koştura koştura oynar. Ailemizin “hareketli” oyunlardan ve futboldan sorumlu devlet bakanı odur.

O da yavrularına hiç kıyamaz. Çok da pimpiriklidir. Çocuklarla ilgili dikkatsizliği veya umarsızlığı kesinlikle kabul edemez. Benim bile bazen peşimi o toparlar, veya dürter.

En çok da haftasonları beni uyumaya bırakıp sabahın erken bir vaktinde uyanan çocuklara göz kulak olduğunda babaların ve kocaların bir tanesidir.

Sen bir tanesim aşkım. Benim ve çocuklarımın şansısın. Seni çok seviyoruz. Babalar günün kutlu olsun.

Kayınbabacım: Öncelikle böyle harika bir oğul (bu modelden bir tane daha var aslında, toplamda iki taneler) yetiştirdiği için zaten teşekkürü kendisine borç biliyorum. Kendisi buraya geldiği halde, 9 gün geç doğan torununu göremediği için bi koşu gidip işlerini ayarlamış, sonra okyanusu tekrar geçerekten torunu ile tanışmaya gelmişti. Nöbetleşe torun bakımı dönemlerinde eşini torunlara bırakıp memlekete tek başına dönen babalardan biri de odur.

Sizi çok seviyoruz. Babalar gününüz kutlu olsun.

Allah hiçbirinizi başımızdan eksik etmesin.


Etiketler:
Kategoriler: Aklımdan Geçenler

«       |       »




"Pratik Anne babalar gününüzü kutluyor" için 2 Yorum yapılmış.

  1. * YeLiZ * says:

    Butun harika adamlari etrafina toplamissin bak ne mutlu sana.Evi su mu basmis ? basmissa basmis ! 🙂

  2. ismet says:

    CAN KUZUM BENIM.SIZLER DE BIZI HIC ÜZMEDINIZ.CALISTINIZ YETISTINIZ. YAVRULARINIZ OLDU.INSALLAH ONLAR DA BİRGUN SIZIN ICIN AYNI GUZEL DUYGULARINI IFADE EDERLER.CANLARIM BENIM.

Bir Yorum Yazın

designed by GeCe for personal use of Pratik Anne