Okurlarımdan Üç İstek

May 15, 2009 - 2 Yorum

Sevgili anne, anneanne, anne adayı ve diğer tüm okurlarımdan üç adet ricam olacak.

Yazılacak bir sürü konu var, çocuklar büyüdükçe konu bitmiyor aksine artıyor. Ancak eğer sizlerin görmek istediği farklı şeyler varsa onlara değinmeye çalışmak isterim.

1. Son anneler günü için yaptığımız elişleri, daha evvel yapılmış oyuncaklar, veya diğer yazılarımdan esinlenerek (sizin veya çocuğunuzun) yaptığınız bir çalışma varsa blogumda paylaşmak isterim. Resim, isim bilgisi ve bir not ile pratikanne@gmail.com a yollarsanız çok sevinirim. Kendi blogunuzda yayınlamışsanız link de gönderebilirsiniz.

2. Şimdiye kadar yazmış olduğum konular ve yazılar üzerine sorunuz veya başka bir sorunuz varsa pratikanne@gmail.com a veya bu yazıya yorum olarak yazarsanız, başka bir yazıda cevaplandırmak isterim.

3. Konuların içinden daha fazla yazmamı istediğiniz veya diğer önerdiğiniz konuları pratikanne@gmail.com a veya bu yazıya yorum olarak yazarsanız onlara da değinebilirim.

Yazılarım genelde tecrübelerimden ve tecrubelerimle ilgili okuyup, araştırıp öğrendiklerimden oluştuğu için 4 yaş üstü bazı sorularınıza detaylı cevap veremeyebilirim. Ergenlik ile ilgili soru gelirse mesela ancak kendim kendimi hatırladığım kadarı ile cevap verebilirim. Annem ve babamın çocuk yetiştirmek konusunda oldukça başarılı olduklarını rahatlıkla söyleyebilirim çünkü.

Mail ve yorumlarınızı bekliyorum.

 


Etiketler:
Kategoriler: Aklımdan Geçenler

«       |       »




"Okurlarımdan Üç İstek" için 2 Yorum yapılmış.

  1. kuzunun annesi says:

    ://www.origami-club.com/en/easy/index.htm
    Hem animasyon hemde diagramlarla katlamaları anlattıgı için cok ilgi cekici bir site . Benim Eloşum henüz 4 aylık ama ileride buradan oldukca faydalanırım diye düşünüyorum .
    Sevgiler

  2. Demet says:

    bebegin kendi kendine yemek yiyebilmesiyle ilgili biraz dertliyim..mail attim sana pratik anne.. çok teşekkurler 🙂

Bir Yorum Yazın

designed by GeCe for personal use of Pratik Anne