BEO – Evimizin Odaları

Dec 04, 2008 - 2 Yorum

Herkese “yaşgünü”!!! mesajları için çok teşekkür ediyorum.

Moonie’ciğime de buradan mutlu bir yaşgünü diliyorum. Bugün kendisinin doğumgünü. Nice mutlu yıllara Moonshine!

Gecikmiş olarak BEÖ yazılarımızı ekliyorum. Bir önceki haftanın konusu “Evimizin Odaları” idi.

Ben o hafta çok ön hazırlık yapamadığımdan oyunlar biraz daha anlık ve kafadan atma oldu.

Kıpırcan’a hareketlerle odaları anlattım. O da hangi oda olduğunu tahmin etti. Aynı şeyi onun yapmasını anlatmaya çalıştım ama yaparken konuşmadan ve neyi anlatmaya çalıştığını söylemeden yapmasını anlatamadım. Komik oldu yine de.

Kara tahtasında kare, dikdörtgen, üçgen ve dairelerden ev ve odalarını çizdik. Bu oldukça oyaladı bizi. Hem de çizmeyi çalışmış olduk. Fotoğraf çekmek istiyorum ama çok dikkati dağılıyor. Fotoğraf makinasını alıp kendi çekmek için yaptığı işi bırakıyor. O yüzden fotoğraflayamadım. Belki tekrarladığımız bir gün çeker, yazıya eklerim.


Kımılmaz’ı
alıp odalarımızı dolaştım. Tek tek odaları, içindekileri ve odanın ne için olduğunu anlattım. Bazen evde tek başımızayken farklı ne anlatsam, nelerden bahsetsem tıkanıp kalıyorum. Uzun süredir de evimizi anlatmamıştım. İyi oldu.

Kımılnaz’a ayrıca bir animasyon yaratmaya gerek yok bu konu ile ilgili zaten. Kendisi bütün odalara girip dolapları açıp içlerini kurcalamayı günlük iş edindi. Kendisi fotoda mutfakta güvenli hale getirilmiş dolabın içeriğini boşaltmakla meşgul.


Etiketler: , ,
Kategoriler: Eğitim

«       |       »




"BEO – Evimizin Odaları" için 2 Yorum yapılmış.

  1. KEO says:

    Öncelikle 3.blog yaşınız kutlu olsun! İşaretlerle odaları anlatma oyunu harika:)çok eğlenmişsinizdir heralde:)

  2. GüLCaN says:

    Kımılnaz’ın fotoğrafını görünce hemen kendi oğlum gözümün önüne. malesef bizde de her dolap açılıp içine girilmek zorunda :))

Bir Yorum Yazın