Sırtımı kaşır mısın?

Jun 13, 2007 - 3 Yorum

Bebeğinizin de sırtının kaşınabileceğini düşündünüz nü hiç? Burada bilmemnerede, bilmemşu üniversitenin proflarının yaptığı araştırmaya göre çok kaşınır yazmayacağım. Bu konuda bilimsel hiçbir araştırmam veya bilgim yok. Ama benim sırtım çok kaşınır. Daha doğrusu ben sırtımın kaşınmasını çok severim ve çok rahatlarım. Eşimin asli görevlerinden biridir bu evliliğimizde. O yüzden oğluş doğduğundan beri arada bir “ya annesine çekmisse?” diye eşim – ve arada ben tabi – oğluşun sırtını kaşırız. Ya kaşınıyorsa?

Ayrıca Kıpırcan yürümeye başladığından beri ayaklarına masaj yapıyoruz. Bebekliğinde bebek masajını pek istemezdi. Ama şimdi ayaklarını uzatıyor masaj deyince. Fizik tedavi uzmanı ilk yürümeye başladıklarında ayaklarının altının çok hassas olduğunu, bu yüzden arada ayağa özellikle topuklara yapılan masajın onları rahatlatacağını söylemişti. Yaza denk geliyorsa arada kumda veya evde halıda çıplak ayakla yürütmenin o minik ayakların ilk yürüme hassaslığını alacağını da eklemişti.


Etiketler: ,
Kategoriler: Bebek / Çocuk

«       |       »




"Sırtımı kaşır mısın?" için 3 Yorum yapılmış.

  1. Açalya says:

    Bak hic aklima gelmedi kasinabilecekleri. Ama ben simdiden yanaklarina masaj yapiyorum emmenin verdigi yorgunlugu almasi icin. Ileride de ayak masajina baslariz.

  2. Jale says:

    Benim aklima gelirdi desem inanir misin?Ben de surekli sirti kasinan biri olarak seninle ayni duygulari paylasiyorum.Ara sira oglusun da sirtini sivazlayip hafif dokunuslarla masaj yapinca cok hosuna gidiyor.Annesine cekmis anlasilan.Ben de esime ara sira kasitiyorum.
    Deros’un ayaklarina masaji genelde banyodan cikarinca yapiyorum,losyon surup bacaklarina ve ayak altina hafif masaj yapiyorum.Cok iyi geldigini dusunuyorum.Bu minik detaylar icin de sagol ayrica.

  3. AycA says:

    Bizim kıpırcan ayak masajına bayılıyor hoş her tarafının masajlanmasına bayılıyor 🙂 gerim gerim geriniyor masaj yaparken..ayak masajında gülemye başladı sanırım gıdıklanıyor ama en çok sırt masajını seviyor özellikle kafayı kaldırmaya başladığından beri :)) ama kaşımak aklıma gelmemişti .. teşekkürler yine:))

Bir Yorum Yazın

designed by GeCe for personal use of Pratik Anne